Een meisje!

vintage, kastje, interieur, vintageinterieur, kringloop, witwonen

Herinneringen

Ik zoek graag naar vintage schatten! Het bezoeken van de kringloop werkt rustgevend voor mij. De geur doet mij denken aan het huis van opa en oma vroeger. Het huis waar ik koekjes bakte, met een lichtgevend Maria beeldje in de kast verstopt zat en de hamster achter de koelkast moest redden. Het huis waar ik mooie herinneringen maakte.

Vintage

Ik ben dol op vintage in huis. Geen compleet ‘opa en oma interieur’ maar een enkel kastje of een mooie vaas geven het interieur zoveel gevoel en sfeer.

Kringlopen en rommelmarkten zijn ontzettend populair en mijn vangst is de afgelopen jaren alles behalve uniek. De prijzen rijzen de pan uit en voor een goede vondst moet je echt heel veel geduld hebben.

Vroeger (vorig jaar ofzo ;)) kocht ik spullen voor de kick! Ik ging niet naar de kringloop om met lege handen naar huis te gaan dus viel ik regelmatig voor de meest grappige items. Grappig in de kringloop maar bij thuiskomst vroeg ik mezelf alweer af waarom ik in hemelsnaam ben gevallen voor die groene keramische bloempot in de vorm van een kikker! Ilona waarom?

Vluggertje

Een halfuurtje voordat de kinderen zouden thuiskomen besloot ik nog even naar de kringloop te sprinten. Mijn geduld van afgelopen jaren werd eindelijk beloond! Een meisje, met slanke benen, schaafwondjes op haar knieën en ellebogen maar o zo mooi! Ik twijfelde geen moment en kocht meteen een deken om haar veilig op de achterbank mee naar huis te nemen. Bij thuiskomst stuurde ik manlief een berichtje met een foto: HOERA een meisje!

Een meisje?

Dit kastje vertaald precies mijn gevoel naar “vroeger”. De sfeer in het huis van opa en oma en mijn gevoel als klein meisje daarbij. Ze gaat nooit meer weg ( sorry voor de gene die al maanden op instagram hopen dat ik met mijn veranderdrang dit kastje verkoop)