Mogen de gordijnen dicht?

snowpuppe, lamp, verlichting, studiosnowpuppe, verlichting

Glow in the dark

Ik ben dol op natuurlijk licht en verlichting! Met mijn gedachten bij nieuwe ideeën kan ik heerlijk staren naar het licht en de schaduwspellen in huis.
Op Instagram plaats ik in mijn stories regelmatig filmpjes of foto’s met de #lights
Ik heb veel energie en ik kan soms moeilijk rust vinden. Ik ben een beetje de “glow in the dark” in huis…. Mijn energie geeft soms letterlijk licht! Owjee, dit klinkt wel heel zweverig!

Naja, ik ben nogal aanwezig in huis en licht doet mij goed! Buiten in de zon en binnen met een kaars of een mooie lamp.

Verlichting

Als ik bij op visite ga of ik bezoek een winkel of ruimte dan valt mijn oog altijd meteen op de verlichting! ( Oké, eigenlijk op schoenen maar daar gaat dit blog niet over)
Aan verlichting zie je al snel de stijl van een interieur. Mooie verlichting is dus absoluut onmisbaar in een woning die je warmte en karakter wil geven.

Papier

Omdat ik de afgelopen periode veel spullen heb opgeruimd en drukke weken heb gehad mocht ik mezelf “belonen”. Vroeger deed ik dat met schoenen (schoenen blijven toch een ding) maar tegenwoordig koop ik graag iets moois voor in huis zodat het hele gezin kan meegenieten.

Mijn kinderen zijn overigens mijn veranderdrang wel gewend. Als ze thuis komen van school valt er altijd wel iets nieuws te zien! Toen de jongens kleiner waren draaide ik ze één voor één in het rond en zong daarbij het liedje; ‘ wij hebben iets nieuws, wij hebben iets nieuws’ ( klik <hier> voor de live versie)
Zodra de kinderen zagen wat er veranderd was mochten ze weer met beide benen (duizelig) op de grond!

A fijn, ik kocht een nieuw lamp voor boven de eettafel en bij thuiskomst kreeg ik de volgende reacties:

Tycho (13): MAM, serieus een lamp van papier?
Fender (7): Oww, hebben we een nieuwe lamp? Mogen de gordijnen dicht?

Sfeermaker

Ontzettend blij met onze prachtige nieuwe lamp van Snowpuppe! De lamp is handgemaakt van natuurlijke materialen en geïnspireerd op origami technieken. De perfecte sfeermaker in huis!

Kom maar op met die donkere dagen! Wij creëren ons eigen licht en zijn er klaar voor!