Tylko

mamoesjka, kinderkamer, scandinavische kinderkamer, tylko, interieur

Niels Holgersson

Ken je dat? Je koopt iets online en bij de levering denk je; is dit de doos? zo klein? zo groot? Voor de kamer van mijn oudste zoon ging ik opzoek naar een kast. Zijn wensen; genoeg opbergruimte, wit en ruimte voor een tv.

Ons kind is 14 en een televisie op de kamer is toch een ding. Vroeger, ik had als klein meisje al een tv op mijn kamer met ouderwetse drukknoppen. Ik keek stiekem soap series en in het weekend lag ik uren te kijken naar programma’s zoals Telekids en Niels Holgersson. Anyway, ik vind televisies op slaapkamers gewoon niet zo leuk maar ik begrijp het wel. Stiekem hoop ik dan ook wat minder onzin programma’s te hoeven aanhoren.

Tylko

Nouja, een kast dus! Ik wilde eens een keer wat verder kijken ipv de standaard kasten uit Scandinavië.

Online vond ik een prachtig concept genaamd Tylko. Heel eenvoudig ontwerp je een kast op maat. Lades, deurtjes op de cm nauwkeurig. Ideaal! Meten, klik, bestellen, klaar!

Een aantal weken na mijn bestelling bezorgde een vriendelijke chauffeur rechtsreeks vanuit Polen onze nieuwe kast! Hier kom ik op het punt dat ik tijdens de levering denk; HUH? 23 dozen vulde onze woonkamer! Zo groot? Ik bestelde toch een kastje?

Zonder schroeven

Ik ging aan de slag en binnen 2 uurtjes stond de kast volledig in elkaar. Zonder schroeven, zonder het gebruik van gereedschap en heel eenvoudig. Klikken en klaar!

De kast viel iets groter uit dan gedacht. Notitie aan mezelf: de volgende keer de meetlat niet onderste boven gebruiken. Hehe, waar ging dit mis? Gelukkig bestaat de kast uit allerlei verschillende delen en kon ik de kast makkelijk iets verkleinen door enkele kastjes weg te laten.

De deurtjes en de lades sluiten zichzelf!

Heel makkelijk voor pubers. Klein duwtje geven en de kast doet de rest. Lades en deurtjes sluiten langzaam zonder “knal”. Kunnen ze dit systeem alsjeblieft uitvinden voor onze deuren in huis? Of ze staan open, of ze knallen dicht waardoor de kat onder de bank vliegt. Wij hebben niet eens een kat, moet je voorstellen! De kat verderop in de straat dus…

Instaproof

Inmiddels is de kast gevuld met pennen ( ze liggen overal behalve als je er één nodig hebt), een verzameling petten, pokemon kaarten, stenen, schelpen, stripboeken en bovenop staat een tv.

Nee, niet op de foto. Ik creëerde nog even dit instaproof sfeertje om de kast een beetje leuk in beeld te brengen.

Dit systeem is echt een aanrader! Als tv-meubel, als wandsysteem voor je mooiste spulletjes en je kunt dit kastje ook plaatsen in een hal voor schoenen en sjaals. Mocht je ook aan de slag willen en hulp nodig hebben, roep mij maar! Ik beloof de maten nauwkeurig mee in de gaten te houden 😉

 

mamoesjka, kinderkamer, scandinavische kinderkamer, tylko, interieur

mamoesjka, kinderkamer, scandinavische kinderkamer, tylko, interieur

mamoesjka, kinderkamer, scandinavische kinderkamer, tylko, interieur