Roze

linnen, bymolle, beddengoed, mamoesjka, vleugje appel, roze, blog, interieur

Roze is voor meisjes!

Maar echt! Als kind vond ik roze echt te lief. Mijn kleur was donkerblauw en roze was voor meisjes.

De afgelopen jaren heb ik allerlei kleuren uitgeprobeerd. Ik heb periodes gehad waarin ik bijna maandelijks een andere kleur op de muur heb gesmeerd maar de laatste tijd is het rustig. Rustig is fijn. Veranderen in huis is leuk maar tevreden zijn is nog veel leuker en geeft rust.

Op Instagram zag ik een plaatje voorbij komen van een roze slaapkamer. Wil ik!

Keuzes

Dagelijks kom ik de mooiste plaatjes tegen en heel eerlijk; vroeger kon dit mij enorm onzeker maken. Heb ik wel de juiste kleuren voor dit seizoen? Combineer ik alles wel goed? Het vinden van je eigen stijl is soms lastig doordat je op de dag van vandaag ideeën van alle kanten krijgt aangereikt. Je kunt er niet omheen. Kleuren, producten, merken en allerlei stijlen. Waar kies je voor?

Ik kan inmiddels goed mijn keuzes maken en ik weet wat ik wil. Ondanks ik soms droom van een Engels interieur met hoge plafonds, sierlijsten, donkere deuren, bloemen patronen, fuchsia roze, warm groen en donker bruin! Een hoogglans zwarte piano, chesterfield banken en een bureau. Een groot, donker bureau met 75 schuifjes en geheime opbergplekken.

Oke, ik draaf door! Ik weet wat ik wil en soms is het leuk om te veranderen.

By Mölle

Een week lang slingerde de kleurstaaltjes door het hele huis. Je hebt roze en roze.

Ik koos uiteindelijk voor een kleur die dichtbij de kleur van een doosje met potloden komt. Zo zie je maar, inspiratie vind je overal!

interieur, roze, monkandanna, mamoesjka, blog

Al jaren ben ik fan van het prachtige merk By Mölle. Deze maken van 100% natuurlijk linnen het mooiste beddengoed. Warm in de winter en luchtig in de zomer. Ik ben niet het type die haar kast vol heeft met beddengoed. Veel mooier om 1 of 2 duurzame setjes te hebben dan een kast vol beddengoed die je niet of nauwelijks gebruikt.

Ik koos voor een dekbedovertrek in de kleur ‘Blush’ en voor kussenslopen in de kleur ‘Pink Salt’.

Tip: via de website van By Mölle kun je gratis kleurstaaltjes aanvragen.

Ik ben een meisje!

Stiekem heb ik me laten verleiden door het roze slaapkamer plaatje op Instagram maar veranderen is soms ontzettend leuk. Roze is voor meisjes en ik ben een meisje! Yes!

interieur, roze, monkandanna, mamoesjka, blog

linnen, bymolle, beddengoed, mamoesjka, vleugje appel, roze, blog, interieur