Wereldkaart

Ik wilde “vroeger” graag stewardess worden. (en nog 101 andere beroepen). Stewardess zodat ik de hele wereld kon zien en gratis op vakantie kon. Later bleek ik dit iets mooier te hebben gemaakt dan het is. Bovendien heb ik hoogtevrees. geen fijne combinatie.

Dromen. Mijn 2 jongens hebben beide dezelfde droom; reizen om de wereld. Het liefst samen.

Mijn oudste zoon heeft op de vrije school ontzettend veel geleerd over de wereld en is een wandelende atlas. Ik vind het belangrijk dat kinderen meer leren dan lezen en schrijven en zich ontwikkelen op allerlei vlakken. Toen onze kinderen jonger waren hebben wij verschillende reizen gemaakt. Heel leerzaam en prachtig om dit samen met de kinderen te doen.

Via fotocadeau vond ik een prachtige kaart voor aan de muur. Ik heb onlangs de kinderkamer opnieuw wit geschilderd en ik miste nog iets voor aan de wand. De wereldkaart poster komt op stokken en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Elke avond voordat we gaan slapen bekijken we samen even de kaart en discussiëren dan over ons volgende vakantieland.

Houden jullie van reizen? Waar gaat de volgende reis naartoe?

Ik hoop in de toekomst dit blog terug te lezen en te kunnen zeggen dat mijn jongens hun droom hebben waargemaakt. Samen reizen!