Liefke

liefke magazine, liefke, magazine, bookazine, fragiel, oersterk

Het is nooit de vogel
met de grootste spanwijdte
die kan stijgen
tot de hoogste hoogste
Het is juist de vogel
die vliegt en stijgt
met het geloof
onder haar vleugels
in plaats van
alleen maar de wind

-Tim Verhoef-

Magazine

Afgelopen week vroeg manlief of ik een leuk tijdschrift voor hem wilde meenemen tijdens de boodschappen.
Nu dacht ik met een paar minuutjes wel klaar te zijn. Even de Panorama of de Quest uit het rek pakken en klaar is Ilona! Maar een blaadje kopen is anno 2017 geen eenvoudige zaak!

Er liggen honderden tijdschriften over van alles en nog wat. Zo wordt er elke week een heel bosperceel opgeofferd om vrouwen en meisjes een hoop onzekerheid aan te praten. Als ik naar de bladen keek werd ik al onzeker of ik wel het juiste kapsel draag, of mijn spijkerjasje nog wel ‘hip’ is. Of ik geen dikke kont heb en, en, en… Ik heb dergelijke tijdschriften al jaren niet gekocht.

Liefke

Toen ik vandaag een cadeautje is de brievenbus ontving maakte mijn hart een sprongetje en als dat gebeurt wil ik dat het liefst met de hele wereld delen.

Zorgvuldig verpakt en met de allermooiste vormgeving: Het LIEFKE magazine! LIEFKE magazine is een magazine dat aanvoelt als een boek.

De pijlers voor het magazine zijn RUST, EENVOUD en NATUUR. Binnen deze pijlers bevinden zich een aantal vaste items die gaan over voeding, interieur, mode, architectuur en de natuur.

Ieder seizoen komt er een nieuw magazine uit en het eerste exemplaar is vanaf 21 december verkrijgbaar!

Zet maar op je verlanglijstje!