De verdwijning van Elvis

kinderkamer, ovalroomblue, tienerkamer, interieur, kinderkamerinspiratie, tienerkamerinspiratie, fyresdal, ikea, loofliving, loof, bymolle, interior, interiorinspo, slowliving

Kinderkamer

Langzaamaan worden mijn kinderen groter. Of nouja, langzaam? Ik knipper een paar keer met mijn ogen en ineens staat er een spuitbus mannelijke hormonen in mijn badkamer en bij de voordeur een paar schoenen in maat 42. Ineens groeit je kind van maat 128 naar een volwassen maat S. Hoe dan? Ik heb echt wel opgelet, ik was er gewoon bij maar wie toverde mijn kind snachts in een ruim 40 kilo wegende rapper?

Mam, ik wil een nieuwe kamer en ik ga vanavond optijd naar bed! Terwijl ik op mijn gemak de wasmand wilde wegwerken, de restjes van de zelfgeknipte spaghetti van de grond wilde vegen en een kopje thee wilde drinken klonk vanuit boven een enorm lawaai! Het leek werkelijk alsof het plafond naar beneden kwam.

Jij ging toch optijd slapen?
Taddaa, ik heb mijn bed verplaatst en alle lp’s van de muur gehaald! Het liefst wil ik een nieuw bed, mag dat mam? Leuk om foto’s van te maken toch? Mam?

Ik ben dol op veranderen in huis maar dit had ik even niet zien aankomen. 2 jaar terug wilde mijn zoon heel graag een antiek bed en toverde ik zijn kinderkamer in een gezellige tienerkamer. Mijn zoon spaarde jaren enthousiast lp’s van Elvis. Iedere zaterdag bezochten wij verschillende kringlopen om zijn collectie uit te breiden. Alle platen hingen met een spijkertje aan de muur en regelmatig draaide hij een plaatje op zijn platenspeler.

Ergens ging het mis en veranderde het geluid van Elvis is verschillende teksten van rappers die ik zelf niet onder de term ‘muziek’ vind vallen. Misschien was ik 2 jaar terug iets te vroeg begonnen aan de switch kinderkamer/tienerkamer.

Experience

Wat lijkt me dat een leuke baan! Caissière bij de IKEA! Achter de kassa bij Ikea word je elke dag geconfronteerd met het feit dan honderden gezinnen elke week bakken met geld uitgeven om thuis het slachtoffer te worden van de IKEA experience! Jullie herkennen het vast! Een handleiding, geschreven alsof je je eerste doos Lego opent, met plaatjes die niet echt duidelijk zijn. Bevestigingen en schroeven die precies te lang of te kort zijn. Inbussleutels die in geen enkele andere winkel verkrijgbaar zijn en onderdelen die je plotseling overhoud na uren zwoegen… altijd maar afwachten of je bouwwerk niet in elkaar stort! Naja, je raad het al!? Mijn zoon vond online zijn nieuw bed, op naar IKEA!

In 5 lagen ( de restjes zitten na 2 weken nog onder mijn nagels en in mijn haar) schilderde ik een muur in de kleur ‘Oval room blue’. De andere muren kregen een wit verfrissend laagje en het beddengoed kocht ik in rustige kleuren.

Vieze sokken

De kamer is klaar en mijn zoon blij! Ik ben stiekem ookwel tevreden met zo’n overzichtelijke ruimte. Vind jij deze kamer te rustig en behoorlijk leeg? Ons huis is echt niet fulltime opgeruimd en schoon. Tel bij deze foto een paar lege bussen deodorant, vieze sokken, lege pakjes kauwgom, boeken en huiswerk op, en je hebt een gezellige kinderkamer waarin echt wel geleefd mag worden ;).

 

kinderkamer, tienerkamer, antiek, retro, vintage, lp's, elvis
Voor
kinderkamer, ovalroomblue, tienerkamer, interieur, kinderkamerinspiratie, tienerkamerinspiratie, fyresdal, ikea, loofliving, loof, bymolle, interior, interiorinspo, slowliving
Na

kinderkamer, ovalroomblue, tienerkamer, interieur, kinderkamerinspiratie, tienerkamerinspiratie, fyresdal, ikea, loofliving, loof, bymolle, interior, interiorinspo, slowliving