Schijn een lichtje op mij

kerstmis, interieur, kerstinhuis, simplicity, kerstkrans, kersttafel, interior

Kersthuis

De afgelopen jaren heb ik ons huis vol in de kerstversieringen gezet. Eerder schilderde ik een muurtje speciaal voor Kerst en op zolder heb ik een vintage verzameling van zo’n 500 kerstornamenten. Meestal bezoek ik vanaf oktober alle kringlopen in Brabant om nieuwe vintage kerstballen te vinden en ik kan werkelijk nooit wachten om alles van zolder te halen.

Dit jaar is anders! Ik heb de afgelopen maanden zoveel opgeruimd en ik ben zo ontzettend blij met de rust dat ik absoluut geen zin had in een drukke Kerst. 

Geen kerstboom, geen vintage verzameling boven de tafel en geen geschilderd muurtje.

Simpel

Ik vond het belangrijk de afgelopen maand wat meer met de kinderen bezig te zijn. Ipv schilderen of kringlopen genoten we een dagje extra in de Efteling of speelde samen een spelletje.
Van eucalyptus en olijftakken maakte ik een kerstkrans voor aan de muur om de geur van Kerst in huis te halen.

Regenboog

Ik ben dol op regenbogen! Ik heb er zelfs eentje fulltime op mijn lijf. Bij Houtspul vond ik een regenboog van hout en ik besloot hiermee een kerststalletje te creëren op mijn favoriete kastje. In de webshop van Houtspul vind je allerlei figuren en houten accessoires om een gezellig Kerst tafereeltje te maken.

Op 1e kerstdag vier ik mijn verjaardag. Een rustige dag met familie en in rust. Ik geniet van mijn eenvoudige kerstversiering voor dit jaar en schijn een lichtje op mezelf en op iedereen die mij dierbaar is.

grimms, waldorf, vrijeschool, vilt, wolvilt, natuurlijkspelen, houtenspeelgoed, ostheimer