Dit ben ik

Leuk dat je wat meer wilt lezen over mij.
Ik ben Ilona AKA Mamoesjka, 35 jaar en vanaf mijn zestiende verkikkerd op mijn lief Daniel. Samen hebben wij twee kinderen, Tycho van 14 jaar en Fender van 9 jaar. Ik ben fulltime mama en ik ben nogal aanwezig in ons gezin. Ik verzin dagelijks nieuwe ideeën en in mijn hoofd heb ik al honderden studies gevolgd en ben ik met tientallen nieuwe hobby’s begonnen. Ik ben inmiddels 3 jaar actief op Instagram waar ik dagelijks foto’s van mijn interieur plaats en het is inmiddels wel duidelijk; interieur is mijn passie!

Ik ben een twijfelaar en kan geen knopen doorhakken, keuzes maken is niet mijn ding.
Op het toilet van mijn ouders vond ik een mooie quote ‘als je eindeloos blijft overwegen, doe je uiteindelijk niets’. Vanaf dat moment kreeg ik het idee om een stukje internet voor mezelf te creëren en doormiddel van een blog mijn interieur ideeën met andere te delen.
Zoals ik al vertelde, ben ik aanwezig in mijn gezin en mijn grootste hobby is dan ook praten, babbelen, kleppen, kletsen, ouwehoeren, kwekken, discussiëren, keuvelen, klessebessen, kakelen….

Verder ben ik gek op winkelen, rommelen en gezelligheid maken in huis. Als jij moest kiezen tussen de was of de boodschappen. Welk muurtje zou jij dan gaan schilderen?

Ik ben in het dagelijks leven spontaan en ook op mijn blog wil ik spontaan gaan schrijven. Ik wil graag eerlijk zijn en mijn lezers niet de indruk geven dat mijn leven altijd fantastisch is en mijn huis fulltime opgeruimd en schoon is. Dus laten we het echt houden!

Ik ben geen interieur stylist, ontwerper of designer. Ik ben Mamoesjka and I love it!

Lees mee op mijn blog en voel je welkom!

 

Veelgestelde vragen

Contact