Achterom is het kermis

interieur, werkplek, inspiratie, woodchuck, witwonen

Thuis

Ik ben al bijna 13 jaar thuis… al 13 jaar een thuisblijfmoeder. Je weet wel, zo’n moeder die de hele dag thuis op de bank soaps kijkt en een beetje stofzuigt. Onzin natuurlijk!
Mijn omgeving denkt soms dat ik hele dagen niets te doen heb en ik krijg soms ook commentaar en vragen. Misschien is het een beetje ouderwets maar ik vind het geweldig!

Ik heb absoluut geen last van het ‘joggingpaksyndroom’ en mijn hoogtepunten in de week hebben niets te maken met de nieuwe Hema folder die door de brievenbus valt. Ik ben dagelijks bezig in mijn interieur en schilder regelmatig een muurtje of een stoel.
Mijn deur staat altijd voor iedereen open. Ik zeg ook; achterom is het kermis! Een praatje of een kopje thee, gezellig!

Interieur

Ik ben ruim een jaar actief op Instagram en de gene die mij volgen weten dat ik graag hele verhalen bij mijn interieur foto’s plaats. Ik praat graag en vind het leuk mijn ideeën en bevindingen te delen met andere. Begin 2017 won ik de bloggerscontest bij VTwonen en ik ontdekte dat ik bloggen stiekem wel heel erg leuk vind.

Een eigen blog!

Het begin is gemaakt en na verschillende zakken pel pinda’s , kwèèke tegen de computer, korte nachten, nog meer pel pinda’s en potten thee is het mij gelukt! Mijn eerste blogpost staat online!

Wat kun je verwachten?

Ik ben in het dagelijks leven spontaan en ook op mijn blog wil ik spontaan gaan schrijven.
Ik wil graag eerlijk zijn en mijn lezers niet de indruk geven dat mijn leven altijd fantastisch is en mijn huis fulltime opgeruimd en schoon is. Dus laten we het echt houden!

Neem een kijkje op mijn site en voel je welkom!

Warme groetjes, Ilona
werkplek, stationary, normann copenhagen