Veelgestelde vragen

Heet jij echt Mamoesjka?

Nee! Mijn naam is Ilona maar Mamoesjka is al jaren mijn bijnaam. Ilona is mijn naam als mama en partner en als ik in mijn Mamoesjka rol kruip dan ben ik creatief en een beetje gek (leuk gek)

Woon jij in een groot en duur huis?

Uhh, nope! Wij kochten jaren terug een oud huurhuis die volledig was uitgeleefd. Werkelijk alles is verbouwd van plafonds, wanden, badkamer, keuken, electra, vloeren…. Na maanden klussen zijn wij ontzettend blij met het resultaat en wonen wij betaalbaar in ons huis in Brabant!

Jouw huis lijkt altijd zo netjes op foto’s. Hoe doe je dat?

Niets is wat het lijkt! Ik ben stiekem helemaal niet zo netjes en door het hele huis liggen creatieve ideeën ( rommel). Ik doe natuurlijk mijn best alles netjes te houden maar het is absoluut niet mijn prioriteit. Als ik bezoek krijg dan kan ik in een halfuur soms meer voor elkaar krijgen dan in een hele week! Zegt genoeg toch?

Welke kleur heeft de klepbank?

Op mijn klepbank zit momenteel de kleur Setting Plaster van Farrow & Ball

Mag ik vragen wat voor vloer jij hebt?

Tuurlijk! Het is een witte laminaatvloer uit de VTwonen collectie in de kleur ‘Kalk’

Kun jij mij interieur tips geven?

Ik voel me vereerd! Ik wil altijd meedenken en mijn ideeën met je doornemen. Creativiteit moet je delen en ik omring mij graag met mensen die dezelfde passies delen dus stuur gerust een berichtje via Instagram of per email.

mamoesjka, settingplaster, farrow&ball, interieur, klepbank, snowpuppe, woodchuck