Veelgestelde vragen

Heet jij echt Mamoesjka?

Nee! Mijn naam is Ilona maar Mamoesjka is al jaren mijn bijnaam. Ilona is mijn naam als mama en partner en als ik in mijn Mamoesjka rol kruip dan ben ik creatief en een beetje gek (leuk gek)

Woon jij in een groot en duur huis?

Uhh, nope! Wij kochten jaren terug een oud huurhuis die volledig was uitgeleefd. Werkelijk alles is verbouwd van plafonds, wanden, badkamer, keuken, electra, vloeren…. Na maanden klussen zijn wij ontzettend blij met het resultaat en wonen wij betaalbaar in ons huis in Brabant!

Jouw huis lijkt altijd zo netjes op foto’s. Hoe doe je dat?

Niets is wat het lijkt! Ik ben stiekem helemaal niet zo netjes en door het hele huis liggen creatieve ideeën ( rommel). Ik doe natuurlijk mijn best alles netjes te houden maar het is absoluut niet mijn prioriteit. Als ik bezoek krijg dan kan ik in een halfuur soms meer voor elkaar krijgen dan in een hele week! Zegt genoeg toch?

Welke kleur heeft de klepbank?

Op mijn klepbank zit momenteel de kleur Setting Plaster van Farrow & Ball. Alle kleuren die ik momenteel in huis gebruik kun je op Instagram vinden bij mijn hoogtepunten “colors”

Wil jij mij interieur tips geven?

Ik voel me vereerd! Ik wil altijd meedenken en mijn ideeën met je doornemen. Creativiteit moet je delen en ik omring mij graag met mensen die dezelfde passies delen dus stuur gerust een berichtje via Instagram of per email.

Wil jij reclame voor mij maken?

Past jou merk of ontwerp bij mij en mijn stijl?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aandacht te generen voor je merk of bedrijf. Ik sta open voor samenwerkingen maar neem enkel opdrachten aan waar ik oprecht blij van kan worden en die passen bij mijn stijl. Ik wil graag eerlijk en oprecht zijn dus schrijf graag over items waarbij ik letterlijk sta te springen van enthousiasme.

Waar koop jij al die leuke spulletjes?

Ik vind het leuk om bij kleine ondernemers te kopen of bij mensen die hun eigen werk verkopen. Ik bezoek regelmatig mijn favoriete webshops maar ik koop nooit overhaast. Ook bezoek ik de kringloopwinkels in de omgeving. Nieuwe en oude spullen met een verhaal vind ik bijzonder.

Heb je iets leuks gezien op één van mijn foto’s en wil je het merk of het verkooppunt weten? Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Ik deel graag mijn ideeën en beantwoord graag (leuke) vragen. Schroom niet om mij een berichtje te sturen!