Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.mamoesjka.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Alles op deze website is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of je voordoen als Mamoesjka op (profielen) sites zijn serieuze illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.
Je mag alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk terug linkt naar Mamoesjka.nl en als je toestemming hebt van mij. Het gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal.

Het is ook niet oké om door mij gemaakte foto’s op eBay of Marktplaats te gebruiken. Dankjewel!

Mamoesjka.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Mamoesjka.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.
Mamoesjka.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Mamoesjka.nl. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud op websites waar naar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Mamoesjka.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Vragen of twijfels? mamoesjka@ziggo.nl