Kleine dingen

 woodchuck

Blut in December

Sinterklaas is nog niet het land uit, de cadeautjes zijn nog maar net uitgepakt, en de kerstdagen zijn al aangebroken. Als je op 6 december langs de winkels loopt, is de Goedheiligman in geen velden of wegen meer te bekennen. Kerst, kerst, kerst. De hele nacht is er doorgewerkt om de winkels en straten in een “gezellige” kerstsfeer te brengen. Die mensen hebben dus géén leuke Sinterklaas avond gehad.

Kan het even iets minder, alsjeblieft? Ik hoef niet persé blut in december. Het is niet erg als het iets langzamer gaat. Het winkelpersoneel mag best wel een avond vrij zijn, helemaal niet erg!
Het lijkt mij leuk dat ergens na 5 december de winkels worden versierd met kerstdingetjes. Dat mag best wel op 10 december of op de 12e desnoods. Wij geven ons geld heus wel uit. Dat beloven we ;).

Kleine dingen

Ik probeer de laatste maanden te genieten van kleine dingen en dan bedoel ik bijvoorbeeld: lieve kindjes, een leuke serie of een goed gesprek met een vriendin. Ik heb periodes dat ik ontzettend veel wil. Een nieuwe bank, kussen, deken, poster, beeldje en een plant terwijl ik planten helemaal niet leuk vind.

Ik probeer dit te minderen en enkel nog items te kopen waarvan ik echt blij kan worden en items te kopen bij kleine ondernemers of bij mensen die hun eigen werk verkopen.

Ik wil jullie niet op kosten jagen en dit blog is dan ook niet gesponsord maar toch deel ik graag mijn favorieten. Leuke shops waarbij iemand aan de andere kant van de computer werkelijk een sprongetje maakt van blijdschap als jij iets komt kopen.

Wat zet jij op je verlanglijstje voor kerst? Een ochtend uitslapen of een zelfgebakken taart kan ook een wens zijn.

Winkelen

Woodchuck 

Bisou de Lou 

ByJensen