Als ik later groot ben

posters, desenio, slaapkamer, interieur, kunst, moebeframe

Kunstenares

Ik wilde “vroeger” graag zangeres worden. Ik zing de hele dag! Mijn kinderen hebben mij inmiddels wel duidelijk gemaakt dat er voor mij niemand zal draaien bij ‘the voice’ maar toch zing ik graag. Het geeft rust. Naja, het geeft mij rust en dan rekening ik de mensen die luisteren even niet mee ;). Op een vrij jonge leeftijd vertelde de KNO arts dat ik nooit zangeres kon worden vanwege scheef gegroeide stembanden ( klik <hier> om mijn Jambers stem live te horen)

Een leven als zangeres was dus niet voor mij weg gelegd dus mijn nieuwe toekomstplannen; kunstenares! Ik tekende en schilderde vroeger elke dag en kon echt uren zoet zijn met potlood en papier. Op de zolder van mijn ouders vond ik onlangs een hele verzameling van mijn tekeningen en ik stond toch stiekem een beetje van mezelf te kijken. Als je mij nu vraagt een tekening te maken dan lijkt mijn poes op een cavia en een vogel op een dinosaurus ( aldus mijn kinderen)

Creativiteit

Mijn oudste zoon heeft op de vrije school ontzettend veel geleerd over kunst. Ik vind het belangrijk dat kinderen meer leren dan lezen en schrijven en zich ontwikkelen op allerlei vlakken en creatieve vakken zijn daar een groot onderdeel van.

In ons huis staat creativiteit dan ook centraal. Helaas zonder echt kunst in de woonkamer ( dat blijft een droom).

Met verschillende posters beïnvloed je de complete sfeer in huis. Een interieur is persoonlijk als het laat zien wie de bewoners zijn. Meubels en accessoires zijn belangrijk voor een sfeer in huis maar een schilderij of poster aan de muur is bijna net zo bepalend. Ik ben dol op mooie posters in huis maar ik vind wanddecoratie toch stiekem een beetje lastig. Ik krijg al snel een “vol” gevoel met teveel posters aan de muur.

Uitdaging

Ik ging online opzoek naar posters met als missie: posters met een witte achtergrond! Bij Desenio vond ik enkel mooie exemplaren en ik kocht de Spotty skirt, Skeleton leaf en de Hide poster.

Ik hing de posters in een groepje bij elkaar en doordat alle posters een witte achtergrond hebben oogt het geheel rustig. Omdat ik nogal een twijfelaar ben besloot ik de posters eerst een plekje in mijn slaapkamer te geven. In de slaapkamer kan ik de lijsten met een draadje aan mijn zelf gemaakte kapstok hangen. Zo kan ik blijven schuiven tot het gewenste resultaat. Later zal ik de posters met schroeven in de woonkamer aan de muur hangen.

Wil jij ook nieuwe posters voor een compleet nieuwe sfeer in huis? Met de code ‘Mamoesjka’ krijg je tussen 7 en 9 november 25% korting bij Desenio ( niet geldig op lijsten)

 

posters, desenio, slaapkamer, interieur, kunst, moebeframe

posters, desenio, slaapkamer, interieur, kunst, moebeframe